Suportul cortului trebuie selectat pe o zonă relativ plană și încercați să nu aveți prea multe obiecte ascuțite pe sol, cum ar fi pietre, rădăcini de iarbă, ramuri și altele asemenea. Dacă există, trebuie curățat. Chiar și sucursalele și ramurile rupte sunt ușor de străpuns datoriile neperformante. Intrarea și ieșirea ar trebui să fie orientate departe de orificiul de ieșire a aerului, iar solul să fie relativ uscat. Cel mai bine este dacă există o peluză subțire. Dacă solul are o ușoară pantă, ieșirea ar trebui să fie amplasată pe o pantă descendentă, ceea ce este convenabil pentru săpare și drenare.
Pentru a proteja cortul, se poate așeza sub cort o bucată de pânză măcinată.
2. Suport și fixare
(1) Cele mai frecvente corturi bipolare în zilele noastre, atunci când ridicămcortpoli, cel mai bine este să susțineți ambii poli în același timp.
(2) La coborâreacortunghiile, cel mai bine este să coborâți mai întâi cele două colțuri opuse ale cortului și apoi să coborâți celelalte două colțuri opuse. Cortul legat în acest fel este relativ plat.
(3) La coborârea cuielor cortului, trebuie utilizat unghiul de înclinare de 45-60 grade, astfel încât unghiile cortului să fie ușor de așezat și forța să fie relativ mare. Distanța și direcția cuiului de sol în sol ar trebui să fie pe aceeași axă cu frânghia, iar frânghia și unghia de sol sunt la un unghi de 90 de grade, ceea ce este favorabil pentru atingerea rezistenței maxime. Acordați atenție fixării corespunzătoare în ordinea fixă, de exemplu: colțul din stânga din față, colțul din dreapta din spate, colțul din dreapta din față și colțul din spate din stânga la rândul lor.
(4) Acordați atenție legării tuturor cablurilor de legătură între corturile interioare și exterioare și trageți de frânghia de vânt (este foarte important să trageți de frânghia de vânt).
(5) Pungile pentru corturi, pungile pentru corturi și pungile pentru unghii de podea trebuie puse deoparte pentru a nu se pierde.
(6) După configurareacort, verificați distanța dintre corturile interioare și exterioare. Dacă sunt lipite împreună, aceasta va afecta protecția împotriva ploii și a rouei și ar trebui ajustată.
3. Săpați șanțul de drenaj
La camping, dacă plouă, procedura de săpare a șanțului nu trebuie omisă. Șanțul de scurgere trebuie să fie aproape de marginea exterioară a cortului. Dacă cortul nu este echipat cu o fustă, locația șanțului ar trebui să fie convenabilă pentru ca apa care curge din cort să intre în șanț. Șanțul de drenaj este săpat în jurul cortului, astfel încât apa stagnantă să poată fi drenată fără probleme.
4. Probleme care necesită atenție
Nu tabărați prea aproape de munte pentru a preveni căderea pietrelor și inundațiile în zilele ploioase. În plus, nu fi prea aproape de râu, ca nu cumva valul mare să spele cortul. Pe scurt, sper că toată lumea își poate aminti metodele și pașii relevanți ai modului de instalare a unui cort și trebuie să-și amintească măsurile de precauție relevante pentru înființarea unui cort. Doar așa vă puteți proteja mai bine pe dumneavoastră și prietenii în aer liber. Există un exterior destul de buncortmai jos, iar prietenii interesați pot arunca o privire.